Om oss

Om oss

Glädjespridarna, vad är det?

 

Glädje till folket

Välkommen till Glädjespridarna, vi förmedlar glädje och underhållning i vardagen, i första hand för vård och omsorg. Denna sida fungerar även som en plattform för lokalproducerad kultur och underhållning för övriga aktörer (föreningar, företag osv.) Du som privatperson, representant för företag eller förening kan alltså boka underhållning till ert evenemang via oss.

Glädje, en mänsklig rättighet

Glädjespridarna är ett gäng som skapar levande kultur inom vård och omsorg och de program som ordnas är riktade till klienter, närstående och personal. Kultur ger ljus i tillvaron samtidigt som den skapar värdefulla möten. Att delta i kulturliv är en viktig friskfaktor, nästan en mänsklig rättighet. I samarbete med olika aktörer/artister anordnar Glädjespridarna regelbundet underhållning på olika vårdplatser i nejden. Vi erbjuder högklassig underhållning även till daghem och skolor inom kommunen. Många av våra programpunkter passar mycket bra för publik i alla åldrar.

Så mycket mera

Glädjespridarna erbjuder även andra framträdanden förutom musikaliska upplevelser. Dessa kan vara t.ex. storytelling, dans/teateruppvisningar, terapihundar med mera. 

Välkomna att bekanta er med vårt breda programutbud och kontakta oss gärna för mera info. 

Är kanske du en blivande Glädjespridare

Har du en talang som du vill dela med dej av. Kontakta oss och presentera dina idéer.